Emma Kimiläinen höystää stereotypiat huumorilla

-Ja sitten sä voisit vaikka laulaa siinä videolla! Tehdään siitä semmoinen musiikkivideo, kuuluu ehdotus. Emma purskahtaa nauruun. -Not gonna happen!  POP Vakuutuksen luovalla tiimillä ja Emma Kimiläisellä on meneillään ensimmäinen sisältösuunnittelun palaveri. Luova tiimi on ideoinut Emman kanssa yhteistyössä toteutettavia videoita ja blogitekstejä. Nyt ideoita käydään läpi yhdessä Emman kanssa.

popvakuutus_sisältötiimi_emmakimiläinen

Continue reading »

Miltä tuntuu ajaa kolari?

En osaa sanoa mikä minuun meni. Olin kai väsynyt. Muuten en osaa selittää sitä, että en pysähtynyt, vaan ajoin liikennevaloissa seisseen auton perään. Vauhti ei ollut kova, mutta jo reilun 40 kilometrin tuntivauhti riittää kunnon rysäykseen. Auton turvatyynyt laukesivat pamahtaen ja töötti jäi jumiin. Se huusi huutamistaan, mutta minä hädin tuskin kuulin sitä. Olin shokissa. Istuin ratin takana täristen ja kuin sumun läpi näin edellä ajavasta autosta oman autoni luo ampaisevan kiukkuisen ja säikähtäneen hahmon. Continue reading »

Paukkupakkasen ohjeet autoilijoille

pop talvi

Puraisiko pakkanen autoasi? Lue ohjeet, ennakoi ongelmat ja toimi oikein, kun jotain sattuu!

1. Huolehdi akun kunnosta sekä polttoaineen suodattimista eli huolla autosi säännöllisesti.

2. Autoissa on hyvä olla lohkolämmitin. Sisätilalämmitin tekee liikkeellelähdöstä miellyttävämpää. Lue lisää lämmittimistä.

3. Jos säilytät autoa ulkona, älä laita käsijarrua päälle. Etenkin vanhemmissa autoissa se jäätyy kovilla pakkasilla helposti kiinni.

4. Jos lähdet pidemmälle matkalle pakkaa paljon lämmintä vaatetta mukaan ja huolehdi, että puhelimessasi on riittävästi latausta. Vara-akku on hyvä olla mukana.

5. Pidä autossa mukana myös lapiota, taskulamppua ja ensiapupakkausta.

6. Jos olet POP Vakuutuksen asiakas ja autosi ei käynnisty esimerkiksi akun varauksen loppumisen tai polttoaineen jäätymisen vuoksi, voit soittaa POP Vakuutuksen hätäpalvelunumeroon: 0800 950 30. Pidä numeroa mukana esimerkiksi auton hansikaslokerossa.

Joulutesti

Powered by Typeform
Autoilevan pukin jouluvinkit

Pukin auto_muokattu

Oletko sinä yksi jouluaattona autoilevista pukeista? Valmistaudu aattoiltaan lukemalla viisi vinkkiämme kaikille pukeille (ja ihan tavallisillekin tontuille) auton rattiin!

  1. Nauti glögiä maltilla. Jätä terästetyt glögit väliin kokonaan.

Tankkauksesta on toki hyvä pitää huolta, aattoilta on pitkä. Pukin parran takana hiki virtaa helposti, joten nestettä tulee saada riittävästi. Pidä autossa vesipulloa ja kulauta pukille tarjotut glögit, mutta ei terästettynä!

  1. Älä kiirehdi liikenteessä.

Vaikka listalla olisi kuinka monta kilttiä lasta lahjottavana, pidä liikenteessä maltti mielessä. Kaahaaminen ei kannata, liikenneonnettomuus olisi ikävä päätös rauhalliselle jouluaattoillalle. Jos sää on kylmä ja tiet ovat liukkaat (Huomio pohjoisen pukit!), aja erityisen varovasti.

  1. Tarkista auton turvavarusteet.

Varsinkin jos ajat pidempiä matkoja maanteillä, varaa mukaan lämmintä vaatetta, taskulamppu ja tarkista, että autossa on asianmukaiset turvavarusteet kuten ensiapulaukku ja varoituskolmio. On käynyt niinkin, että pukki on kiirehtiessään liukkaalla maantiellä päätynyt ojaan ja apujoukkoja on jouduttu odottelemaan hetki. Odottelu sujuu mukavammin, jos lämmintä vaatetta on riittävästi ja mukana on vaikka kuumaa juomaa termoksessa.

  1. Huolehdi, että puhelimessasi on riittävästi latausta.

Sen lisäksi, että olet ladannut puhelimesi, pidä mukana myös vara-akkua tai varavirtalähdettä.

  1. Tarkkaile säätiedotteita.

Onko luvassa revontulia, lumimyrskyä vai kenties vesisadetta? Tarkkaile aattoillan sääennusteita ja varaudu niiden mukaan. Jos tiedät kelin olevan huono, voit sopia aikataulun niin, että ehdit hyvin paikasta toiseen vaikka sää olisikin kehnompi.

 

 

 

77pallot2

Pukkikin ajelee rauhallisemmin mielin, kun autovakuutukset ovat kunnossa. POP Vakuutuksen liikennevakuutuksen bonukset ovat Suomen korkeimmat: 77 %!*

Tutustu ja laske hinta omalle autollesi.

 

*Perustuu Suomen Vahinkovakuutus Oy:n tekemään markkinakartoitukseen 12/2015.