Uusi ajokilometreihin perustuva vakuutustuote ‒ alle 15 000 vuodessa ajavat säästävät autovakuutuksissa

POP Vakuutus on tuonut Suomeen ensimmäisen autovakuutustuotteen, jossa sekä kasko- että liikennevakuutusmaksun suuruus määräytyy ajettujen kilometrien mukaan. Esimerkiksi Ruotsissa kilometripohjaista hinnoittelua on käytetty jo vuosia, mutta vasta viime aikoina tällainen käytäntö on rantautunut myös Suomeen. Keskimääräistä vähemmän ajavat maksavat nyt autovakuutuksestaan vähemmän. Continue reading »

Emma Kimiläinen ja POP Vakuutus yhteistyöhön

Jani_Emma

Kilpa-autoilija sekä Liikenneturvan ennakoivan ja turvallisen ajon kouluttaja Emma Kimiläinen ja digivakuutusyhtiö POP Vakuutus aloittavat laajamittaisen sisältöyhteistyön. Käytännössä tämä tulee tarkoittamaan yhteistyössä tuotettua mielenkiintoista sisältöä turvallisesta autoilusta ja kilpa-autoilijan arjesta eri kanaviin. Lisäksi Kimiläinen tulee olemaan mukana POP Vakuutuksen tuotesuunnittelussa, kampanjoissa ja tapahtumissa. Continue reading »

Suomen korkein liikennevakuutusbonus on nyt 77 %

Liikennevakuutusbonuksilla halutaan palkita asiakkaita, joiden autoilusta ei koidu korvattavia vahinkoja. Suomen korkein* liikennevakuutuksen bonusalennus, 77 %, on tiedossa niille autoilijoille, joilla on takana 11 vuotta ajoa ilman vahingonkorvauksia. POP Vakuutus haluaa bonusjärjestelmäänsä uudistamalla kannustaa vastuulliseen ja turvalliseen ajamiseen. Continue reading »

Näin toimit riistaonnettomuustilanteessa

Nyt on se aika vuodesta, kun hirvet ja muut riistaeläimet ovat liikkeellä erityisen aktiivisesti ja onnettomuusriskit maanteillä kasvavat. Jos onnettomuus osuu omalle kohdalle, on tärkeää toimia oikein. Lue tästä Suomen riistakeskuksen laatimat ohjeet riistaonnettomuustilanteeseen. Continue reading »