IT-harjoittelija

Miltä kuulostaa harjoittelupaikka, jossa pääset käsiksi oikeisiin töihin modernissa vakuutusyhtiössä?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään nopeasti kasvavassa uuden ajan vakuutusyhtiössä. Meillä koet huipputason yrityskulttuurin matalassa organisaatiossa ja saat lentävän lähdön vakuutusalalle! Etsimme nyt IT-osastolle harjoittelijaa, jonka koulutusala voi olla esimerkiksi datanomi tai insinööri.

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS

Tulet sijoittumaan IT-osastollemme, jossa työtehtävät koostuvat järjestelmään liittyvien tukipyyntöjen ratkaisemisesta. Harjoittelun pituus on sopimuksen mukaan 3-5kk.

Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mainitse hakemuksessasi harjoittelujakson ajankohta ja pituus.

ODOTAMME SINULTA

 •     hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta tietojärjestelmiä kohtaan
 •     halua kehittää osaamistasi
 •     Windows-serverien tuntemusta
 •     lokien lukutaitoa
 •     Linux-tietämystä
 •     sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Aiempaa vakuutusalan kokemusta emme vaadi, sillä koulutamme sinut tehtävääsi.

PALKKAUS JA MUUT EDUT

Harjoitteluajalta saat korvauksen. Henkilöstöetuina ovat mm. lounasetu, kuntosali ja joustavat työaikajärjestelyt. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Lähetä hakemus tästä linkistä.

Tutustu meihin ja lue lisää blogista!

 

IT Manager

Tehtävänäsi on yhtiön ICT-toimintojen kehittäminen ja johtaminen.

Tärkeinä osa-alueina ovat muun muassa kehityksen, kumppanihallinnan, operoinnin, tukipalveluiden ja henkilöstön johtaminen. Tehtäviisi kuuluvat oleellisesti myös tietoturvan, käytettävyyden ja palveluiden luotettavuuden kehittäminen sekä yhtiön strategisten linjausten toteuttaminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Raportoit yhtiömme toimitusjohtajalle.

Sinulla on korkeakoulututkinto, monipuolista kokemusta ICT-alalta ja vahva näyttö esimiehenä toimimisesta. Toimintatapasi on itsenäinen ja oma-aloitteinen, mutta pystyt myös työskentelemään tehokkaasti tiimissä. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot suomeksi ja englanniksi sekä vastuullisuutta toimia monipuolisissa ja muuttuvissa tilanteissa.

Hyvät yhteistyötaidot ja paineensietokyky tukevat verkostoitumista yhtiömme sisällä ja ulkoisiin yhteistyökumppaneihin. Arvostamme ketterää, joustavaa ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa.

Me uskomme vahvasti, että yhdistämällä omaa tekemistä ja tarkkaan valikoitujen kumppanien ratkaisuja saamme liiketoimintatarpeita parhaiten vastaavat laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Tiimimme on pieni, joten meille kelpaavat vain parhaat osaajat.

 

Tarjoamme Sinulle dynaamisen yrityskulttuurin, aktiivisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut sekä mukavat, nykyaikaiset toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Rainer Sahlberg p. 0400-218 040.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.4.2017 mennessä tämän hakulinkin kautta.

Software Developer

Etsimme joukkoomme kokenutta ohjelmistokehittäjää, joka vastaa IT-järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta, kehityksestä ja palvelutuotannosta.

Me rakennamme kriittiset järjestelmämme itse. Uskomme vahvasti, että itse tekemällä saamme liiketoimintatarpeita parhaiten vastaavat laadukkaat ratkaisut. Tiimimme on pieni, joten meille valikoituu vain parhaat tekijät.

Meillä tehtävänäsi on liiketoimintakriittisten integraatioratkaisujen suunnittelu, toteutus ja optimointi yhteistyössä IT -arkkitehtimme kanssa. Tehtävässä voit yhdistää vaativien järjestelmien laadukkaan kehittämisen, luovuuden ja itsenäisen tavan toimia. Meillä saat laajat mahdollisuudet kehittyä yhtiön toiminnan mukana. Mielellämme autamme sinua edelleen kehittymään ja tarjoamme myös tukea tarvittaessa.

Sovit loistavasti joukkoomme, jos sinulta löytyy:

 • useamman vuoden kokemus moderneista ja ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä
 • kokemusta Java, Spring Boot, Spring Batch, Apache Camel, MySQL, XML, SOAP ja REST – teknologioista
 • vahva suomen ja englannin kielen taito
 • vankkaa osaamista, ohjelmointitaitoa ja kykyä luoviin ratkaisuihin sekä valmiutta tiiviiseen yhteistyöhön palvelutuotannon kanssa
 • vahva halu kehittää osaamistasi

Tämän lisäksi arvostamme myös:

 • muiden teknologioiden tuntemusta (mm. CXF-, ActiveMQ, git, JavaScript, Groovy, SQL Server, Tomcat, WebLogic, PHP, Zend)
 • tehtävää tukevaa koulutustaustaa

Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Meillä tehdään töitä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä, jossa lähes jokainen on jollain tasolla hurahtanut yhteiseen harrastukseen. Innostus näkyy niin työpaikalla kuin vapaallakin.

Tarjoamme sinulle:

 • työympäristön, jossa pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi omilla vahvuusalueillasi
 • kilpailukykyisen palkkauksen ja edut
 • dynaamisen yrityskulttuurin, aktiivisen ja kannustavan työyhteisön sekä hauskoja henkilöstötapahtumia ja yhdessä tekemistä
 • laadukkaat lounas- ja kahviedut, matkapuhelinedun, joustavat työjärjestelyt, kuntosalin sekä mukavat, nykyaikaiset toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä!

Tutustu meihin ja lue lisää blogista (https://www.popvakuutus.fi/popula).

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 1.5.2017 mennessä tämän linkin kautta. Toimi nopeasti: emme aikaile turhia, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja antaa Marko Ketonen, p. 050 386 6579, etunimi.sukunimi(at)suomenvahinkovakuutus.fi

Luova suunnittelija (Senior Designer)

Haemme nyt luovaa suunnittelijaa vastaamaan digitaalisten palveluidemme konsepteista ja käyttökokemuksesta.

Luovana suunnittelijana luot asiakaskeskeisiä palvelukokonaisuuksia ja konsepteja tukemaan vakuutuspalvelujemme kaupallisia tavoitteita. Vastaat digitaalisten palveluidemme kokonaisvaltaisesta käyttökokemuksesta ja yhtenäisestä linjasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä ICT:n, markkinoinnin ja palveluliiketoiminnan kanssa.

Sovit loistavasti joukkoomme, jos sinulta löytyy:

 • laaja-alaista design-osaamista ja monipuolista työkokemusta
 • kokemusta palvelukonseptien suunnittelusta ja eteenpäin viemisestä
 • tavoitteellisuutta ja hyvää liiketoimintaymmärrystä
 • ratkaisukeskeinen ja innostava toimintatapa

Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Meillä tehdään töitä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä.

Tarjoamme sinulle suunnannäyttäjän roolin lisäksi dynaamisen yrityskulttuurin, aktiivisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut sekä mukavat, nykyaikaiset toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina mm. joustavat työajat, modernit työvälineet, kuntosali ja monipuolinen lounasetu.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Rainer Sahlberg (p. 0400 218 040, etunimi.sukunimi(at)suomenvahinkovakuutus.fi). Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi/työnäytteesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 5.4. mennessä tämän linkin kautta.

Harjoittelija

Miltä kuulostaa harjoittelupaikka, jossa pääset käsiksi oikeisiin töihin modernissa vakuutusyhtiössä?

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään nopeasti kasvavassa uuden ajan vakuutusyhtiössä. Meillä on jatkuvasti työharjoittelupaikkoja merkonomi- ja tradenomiopiskelijoille. Meillä koet huipputason yrityskulttuurin matalassa organisaatiossa ja saat lentävän lähdön vakuutusalalle!

 

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS

Tulet sijoittumaan harjoittelijatiimiin, jossa työtehtävät koostuvat joko myynnin, asiakaspalvelun tai korvausosaston avustavista töistä. Harjoittelun pituus on sopimuksen mukaan 3-5kk ja työssä oppimisen ohessa teemme jokaisen tiimin kanssa näyttötyöprojektin.

 

Harjoittelujaksoja järjestetään useita kertoja vuodessa, joten laita hakemuksesi pian, sillä täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löytyessä. Mainitse hakemuksessasi harjoittelujakson ajankohta ja pituus, sekä onko ensisijainen toiveesi työskennellä myynti-, asiakaspalvelu- vai korvaustehtävissä.

 

ODOTAMME SINULTA

 •     hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta
 •     halua kehittää osaamistasi
 •     energiaa, joka välittyy kaikessa tekemisessäsi
 •     perus IT-taitoja
 •     sujuvaa suomen kielen taitoa

 

Tämän lisäksi arvostamme myös englannin ja ruotsin kielen taitoa. Aiempaa vakuutusalan kokemusta emme vaadi, sillä koulutamme sinut tehtävääsi.

 

PALKKAUS JA MUUT EDUT

Harjoitteluajalta saat korvauksen. Henkilöstöetuina ovat mm. lounasetu, kuntosali ja joustavat työaikajärjestelyt. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Tutustu meihin ja lue lisää blogista!

Lähetä hakemus tästä linkistä.

 

Analyst, SEO & SEM

Olemme nopeasti kasvava uuden ajan vakuutusyhtiö ja haemme nyt joukkoomme analyyttistä hakukone- ja digitaalisen markkinoinnin osaajaa. Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Suomen parasta digimarkkinointia.

Tehtävässä pääset erityisesti:

 • hallinnoimaan ja kehittämään hakukonemarkkinointiamme (SEO & SEM) ja muuta digitaalista näkyvyyttämme
 • seuraamaan ja kehittämään poikkeuksellisen edistynyttä verkko- ja sivustoanalytiikkaamme
 • etsimään uusia tapoja verkkomyyntimme tehokkuuden parantamiseksi.

Tukenasi sinulla ovat yhtiömme inhouse osaajat myynnistä, IT:stä, markkinoinnista ja analytiikasta.

Odotamme sinulta:

 • kokemusta hakukonemarkkinoinnista niin teknisen kuin myös sisällöllisen tekemisen osalta
 • hakukonemarkkinoinnin työkalujen tuntemusta ja kykyä itsenäiseen operatiiviseen kampanjahallinnointiin
 • innostusta ja analyyttisia valmiuksia edistyksellisen verkkoanalytiikan ja attribuutioomallinnuksen kehittämiseen
 • nopeaa laajojen kokonaisuuksien omaksumiskykyä ja tarttumista innolla haasteisiin.
 • suomen ja englannin kielen sujuvuutta

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen kiinnostavat työtehtävät uudessa kasvuyhtiössä, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä henkilöstöetuina mm. laadukkaat ja vapaavalintaiset työvälineet, lounasedun, joustavat työjärjestelyt ja kattavat työterveyshuoltopalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään CFO Erkka Jalonen (p. 050 567 8900) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)suomenvahinkovakuutus.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen tämän hakulinkin kautta.

Financial Analyst / Matemaatikko

Haemme talous- ja analytiikkayksikköömme monitaitoista matemaatikkoa/analyytikkoa Solvenssi II -viranomaissääntelyn mukaisen laskennan ja raportoinnin sekä liiketoiminnan sisäisen raportoinnin ja analytiikan kehittämiseen. Olet nopea omaksumaan laajojakin kokonaisuuksia, tartut innolla haasteisiin ja löydät elegantteja ratkaisuja moniulotteisiin ongelmiin.

Tehtävässä osallistut

 • Yhtiön viranomaisraportoinnin tuottamiseen ja kehittämiseen
 • Korvaustoiminnon raportoinnin ja analytiikan kehittämiseen
 • Taloushallinnon tehokkuusraportoinnin kehittämiseen

Edellisten lisäksi avustat vakuutustuotteiden hinnoittelua, yhtiön tilipäätösraportointia ja taloushallinnon päivittäisprosessien kehittämistä koskevissa tehtävissä.

Edellytämme sinulta

 • Analyyttisyyttä, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä
 • Rahoitus- tai vakuutusmatematiikan osaamista
 • Ohjelmointitaitoja ja Excel-taulukkolaskennan erinomaista osaamista
 • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja
 • Suomen ja englannin kielen sujuvuutta

Edellisten lisäksi arvostamme kokemusta jostain seuraavista

 • Talouden ja sijoitustoiminnan ulkoinen raportointi
 • Solvenssi II tai muu vakuutus/rahoitus/pankkialan viranomaissääntely
 • Taloushallinnon prosessien, järjestelmien ja käytäntöjen tuntemus
 • Raportoinnissa tarvittavien työkalujen osaaminen (esim. Cognos, SQL)

Tarjoamme sinulle kiinnostavat työtehtävät uudessa kasvuyhtiössä, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä henkilöstöetuina mm. laadukkaat työvälineet, lounasedun, ja kattavat työterveyshuoltopalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aktuaari- ja talousjohtaja Erkka Jalonen (torstaisin 10.00-15.00, p. 050 567 8900) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)suomenvahinkovakuutus.fi.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen tämän hakulinkin kautta.

Outbound Sales

Haluatko finanssialan ammattilaiseksi moderniin digiyhtiöön?

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä osaksi modernin digivakuutusyhtiön Outbound Sales -tiimiä. Meillä koet huipputason yrityskulttuurin matalassa organisaatiossa ja saat lentävän lähdön vakuutusalalle! Jos olet jo kokenut vakuutusmyyjä, saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi digitaalisessa ympäristössä.

 

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS

Outbound Sales -tehtävissä myyt kasvuyhtiön kilpailukykyiseksi hinnoittelemia ajoneuvo-, koti- ja henkilövakuutuksia kuluttajille. Toimit aktiivisesti ja tehokkaasti osana outbound-myyntitiimiämme ja hankit uusia asiakkaita. Olet innokas tekemään huipputulosta – sen mahdollistavat oma myyntiosaamisesi, meiltä saamasi koulutus sekä alan parhaat tuotteet ja työvälineet. Menestymistäsi tukevat osaava organisaatio ja huipputason analytiikka.

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Arvostamme aiempaa kokemusta myyntityöstä, uusasiakashankinnasta ja asiakaspalvelusta. Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat ja olet omassa elementissäsi työskennellessäsi ihmisten parissa. Olet valmis tuloshakuiseen työhön etkä pelkää tarttua puhelimeen. Motivaatiosi onnistua ja menestyä työssäsi on huippuluokkaa. Olet valmis panostamaan pitkäjänteisesti omaan oppimiseesi ja jatkuvaan itsesi kehittämiseen vakuutusalan ammattilaisena. Aiempaa vakuutusalan kokemusta emme vaadi, sillä koulutamme sinut työtehtävääsi perusteellisesti.

 

PALKKAUS JA MUUT EDUT

Tehtävän palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja reilusta myyntiprovisiosta. Hyvistä tuloksista palkitaan hyvin, ja ansiotasosi kehittymiseen vaikutat itse. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina ovat mm. lounasetu, kuntosali, joustavat työaikajärjestelyt ja kattavat työterveyshuollon palvelut.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille tämän hakulinkin kautta saman tien!

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään myyntipäällikkö Sami Kalho p.  050 4534443.

Avoin työhakemus

Suomen Vahinkovakuutus Oy on uuden ajan vakuutusyhtiö, joka toimii verkossa ja tarjoaa henkilöasiakkaille selkeitä ja edullisia vahinkovakuutuksia. Tällä hetkellä palvelemme kahta merkittävää suomalaista finanssialan toimijaa: POP Pankki -ryhmää (POP Vakuutus) sekä Säästöpankkiryhmää (Säästöpankin vakuutukset).

 

Odotamme hakemustasi!
Jos meillä ei ole tällä hetkellä avoimia tehtäviä, tai et avoimista työpaikoista löydä sinulle soveltuvaa paikkaa, lähetä avoin työpaikkahakemus. Jätä hakemukseen omat tietosi, osaamisesi, työkokemuksesi ja työtehtävätoiveesi. Muistathan liittää hakemukseen hakemuskirjeesi ja CV:si.

Toimipaikkamme sijaitsee Espoossa. Meillä voit työskennellä esimerkiksi seuraavissa tehtävissä:

 • vakuutuspalvelutehtävät (asiakaspalvelu ja korvauspalvelu)
 • myynti- ja markkinointitehtävät
 • taloushallinnon asiantuntija- ja assistenttitehtävät
 • aktuaari- ja analytiikkatoiminnot
 • henkilöstöhallinto ja lakipalvelut
 • ICT-tehtävät
 • johto- ja esimiestehtävät

Tällä lomakkeella voit jättää myös harjoittelu- tai lopputyöpaikkahakemuksen. Otamme yhteyttä, jos sinulle sopiva työtilaisuus löytyy.

 

Jätä hakemus tästä linkistä.